Aalst Wheat Processing Plant
Nombre / Name
|
Aalst Wheat Processing Plant
|
Empresa / Company
|
Tereos Starch & Sweeteners Europe (www.tereos-starchsweeteners.com)
|
Localización / Location
|
Aalst (Austria)
|
Categoría / Category
|
Comercial / Commercial
|
Estado / Status
|
Operación / Running
|
Plataformas / Platforms
|
Almidón, Azúcares C5/C6 / Starch, C5/C6 sugars
|
Materia prima / Feedstock
|
Trigo / Wheat
|
Producto / Product
|
Jarabes de glucosa
refinada y bioetanol / Refined
glucose syrups and bioethanol
|
Figure 1. Aalst Wheat Processing Plant
(extracted from Tereos Syral webpage)
La planta de procesado de trigo que Tereos Syral posee en Aalst da empleo a
más de 400 personas y tiene más de 140 años de experiencia en procesado de
cereal. El complejo está formado por una planta de almidón de trigo, un sistema
de cogeneración y una planta de producción de bioetanol. El almidón de trigo
puede ser procesado para generar un amplio rango de jarabes de glucosa refinada
(dextrosa, maltosa, fructosa y maltodextrinas) o ser secado para obtener
almidón nativo y modificado. Dependiendo de las necesidades de los clientes,
los jarabes básicos son mezclados para dar lugar al jarabe final. El jarabe de
dextrosa se cristaliza y seca generando dextrosa cristalina. Finalmente, los
solubles son fermentados y destilados para producir bioetanol. The Tereos Syral plant in
Aalst employs 400 people and has more than 140 years of experience in cereal
processing. The production site consists of a wheat starch plant, a Combined
Heat Power plant and since 2008, a bioethanol facility. Wheat starch is
processed in Aalst into a wide range of refined glucose syrups (dextrose,
maltose, fructose, maltodextrins) or dried into native and modified starch.
Depending on the customer’s needs, basic syrups are mixed at the blending station
and become a final syrup. Dextrose syrup is processed by crystallisation and
dried to crystalline dextrose. Finally, solubles are transformed into
bioethanol after fermentation and distillation.
_________________________________________________________________________________
REFERENCIAS / REFERENCES: